Våra tjänster

VI HITTAR DEN BÄSTA LÖSNINGEN FÖR DIG

Vi bygger villor och hus, Vill du renovera kök, badrum, sovrum gör vi även det. Hör absolut av dig när du planerar en altan eller en veranda

En väl utförd renovering gör under för hemmet.

RENOVERING VILLOR & LGHT

R&A Kvalitetsbygg

Vi sätter KVALITÉ och SERVICE i högsätet och vårt dagliga mål är att förtjäna vårt namn. Vi kan också erbjuda helhetslösningar såväl som mindre, specifika bygg-entreprenader. Vare sig du ska utföra en renovering, tillbyggnad eller något annat inom bygg, är vi säkra på att vi kan hjälpa dig.
Nedan ser du de typer av arbeten vi tar oss an :
 • Bygge / Ombyggnad
 • Inomhus samt utomhus målning
 • Spackling/ Målning
 • Gipsbeklädnad
 • Fasadrenovering
 • Betongarbete som murning och fasadrenovering
 • TapetseringGipsbeklädnad
 • Rivning
 • Altan, staket
 • Kakel, klinkes
 • Köksrenovering
 • Helrenovering av lägenheten
 • Byte av fönster och dörrar
 • Golvläggning
 • Terrasser

Kvalitet & miljö i fokus

Vi använder inte underentreprenörer utan utför alla arbeten i egen regi, med våra egna anställda. Detta säkerställer inte bara trygghet på arbetsplatsen men framför allt ett ökat ansvarstagande och följaktligen en högre kvalité.

Det mesta vi bygger är specialanpassat så med andra ord är inget för svårt, vi har erfarenheten att kunna omvandla varje idé till verklighet. Vi kan bygg helt enkelt.

Trots allt detta är vi kostnadseffektiva så kontakta oss gärna för en offert eller prisförslag.

Ett kvalitets- och miljötänk genomsyrar hela verksamheten på R&A Kvalitetsbygg. Vi tillämpar en miljöpolicy som huvudsakligen går ut på att välja material som producerats så miljövänligt som möjligt. Dessutom ser vi till att inköp och transporter samordnas och effektiviseras i möjligaste mån för att minimera miljöpåverkan.

BADRUMS-RENOVERING

BADRUMSRENOVERINGOmfattande erfarenhet av badrumsrenovering i Stockholm behöver du renovera badrummet? vi har gedigen kunskap i allt som har att göra med badrumsrenoveringar i och omkring stockholm. du kan tryggt luta dig tillbaka och lita på att vi utför din badrumsrenovering på bästa och säkraste sätt till högsta kvalitet för att det även ska hålla för framtiden. våra hantverkare är alla specialister på våtrum och har jobbat länge med badrumsrenoveringar.

Visst finns det en speciell charm med gamla lägenheter och en vacker parkett?

Vi kan lägga parkettgolv eller Laminat av alla slag

R&A Kvalitetsbygg

Vi kan bli din golvläggare i Stockholm – låter du oss lägga parkettgolv så kommer ditt hem få ett lyft. Våra professionella golvläggare kan installera alla typer av trägolv. Vi kan även slipa golv, och ge det en glans.

Vi behärskar att lägga parkettgolv och slipa golv av alla slag. Dessutom utför vi parkettservice som inkluderar renovering av alla sorters parkett.

Vanliga arbeten för oss är golvslipning & renovering av parkett samt att lägga och slipa golv. När det är 20-30 kvm i en lägenhet hinner vi ibland få klart med renovering, lägga parkettgolv, slipa parketten och lackera golvet under en dag. Det innebär att du redan kvällen efter kan flytta tillbaka möblerna in i rummet igen. Självklart använder vi moderna golvslipningsmaskiner som suger upp dammet när vi utför våra jobb.

KÖK-SRENOVERING

KÖKSRENOVERINGHar du bestämt dig för att renovera ditt kök och nu letar du efter det företag som gör det bäst? Då har du kommit rätt! Vi renoverar kök helt enligt dina önskemål, med den största känsla för detaljer i kvalitet och utförande och – naturligtvis – enligt alla regler som gäller i branschen.

Den enda begränsningen är din fantasi. Vi bygger alla sorters kök i Storstockholm, från de i dag vanligaste i Skandinavisk stil, ljusa och fräscha med enkla former till de mer extrema som inspirerats av de senaste modetrenderna med avancerade ljussättningar och tekniska lösningar Och allt däremellan förstås.

Vi vill att du ska få ett kök som just du trivs i, där du vill laga mat, bjuda in vänner och bara trivas.

Ett kök ska vara både praktiskt och snyggt. Hos oss får du självklart både ock!